צלקת...

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

10/06/2013 | 11:10 | מאת: טליה

היי, אני רוצה להתחיל לעשות הסרת שיער בלייזר ברגליים. העניין הוא שיש לי צלקת קטנה ברגל - האם אפשר לעשות על זה טיפול לייזר?? תודה רבה!

10/06/2013 | 14:43 | מאת:

שלום טליה, קשה לענות לך מבלי לראות באיזה צלקת מדובר ומה בדיוק גודלה ומיקומה, יתכן מאוד ותוכלי להתחיל בטיפולי הסרת שיער בלייזר, אך רק לאחר יעוץ אצל רופא תוכלי לדעת זאת בוודאות. את מוזמנת ליעוץ אישי עם רופא בקליניקה שלנו. אגב, יש אפשרות גם לטיפול וטשטוש הצלקת (ע"י לייזר). מוזמנת לפנות אלינו לשאלות נוספות 6599*