שאלה על קרם הגנה

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

05/06/2013 | 13:38 | מאת: כרמית

היי, כמה SPF צריך שיהיה בקרם הגנה? אני שמה כל יום מייק אפ שמכיל בתוכו הגנה מהשמש ברמה של 8 spf. האם זה מספיק? תודה. כרמית.

09/06/2013 | 14:56 | מאת:

שלום כרמית, רמת הSPF שמצוינת על המייק אפ מבטאת את משך הזמן שאת מוגנת מהשמש. 8 SPF נותן הגנה קצרה וקצובה מאוד (80 דקות). לשימוש יומי ממליצה על מקדם הגנה של לא פחות מ15 SPF. חשוב גם לקחת בחשבון את אורח החיים שלך-אם את נמצאת רוב היום חשופה לשמש - את תצטרכי קרם עם הגנה לטווח יותר ארוך של זמן. בהצלחה וקיץ נעים!