שאלה על כתמים באיזור המחשוף

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

05/06/2013 | 10:52 | מאת: מרים

שלום, אני בת 51 ובשנים האחרונות צצו אצלי כתמים באיזור המחשוף. האם יש דרך לטפל בזה? תודה-מרים

06/06/2013 | 14:28 | מאת:

שלום מרים, ראשית, חשוב להקפיד על מריחת מקדם הגנה באיזור המחשוף (כמו גם באיזור הצוואר והפנים). לשאלתך, פילינג הלייזר נשמע כפתרון המתאים למצבך. טכנולוגיה זו מפחיתה באופן דרמטי את פגמי העור הנצברים עם השנים: רפיון, קמטוטים וקמטים. מוזמנת ליעוץ כדי שנוכל לאבחן במדויק את מצב עורך ואיזה סוג טיפול יתאים עבורך. 6599*