צלקות אקנה

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

14/04/2013 | 08:58 | מאת: שיר

יש לי צלקות אקנה על שתי הלחיים. הצלקות לא נוראיות כל כך אבל ניתן להבחין בהן ובמיוחד בתאורה לא מחמיאה... אני רוצה לעשות טיפול בלייזר ולשם כך אני מחפשת מידע באינטרנט. כל התמונות שאני רואה "לפני" ו"אחרי" של טיפול כזה מראות שהתוצאה הסופית היא לא לחי חלקה ויפה אלא עור כזה שרואים עליו שהוא אחרי לייזר. האם זאת התוצאה שתהיה אצלי? האם אין טיפול שיכול להחזיר לי לחיים בריאות ויפות?

17/04/2013 | 22:51 | מאת:

שיר שלום, אני ממליצה על טיפול בלייזר שבו ניתן להגיע לתוצאות יפהפיות, במקרה הצורך אפשר למלא לאחר מכן את החסר בהזרקה נקודתית של חומר מילוי. בקליניקה שלנו מבוצעים הטיפולים הללו, והתוצאות לא "כמו אחרי לייזר" אלא טבעיות והרמוניות. אשמח לייעץ לך באופן אישי.