הסרת שיער

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

03/06/2013 | 09:43 | מאת: מורן

אני מתלבטת בין להתחיל הסרת שיער באינפרא אדום או בלייזר..(באיזור הרגליים). אני מתלבטת בעיקר בגלל המחיר וגם אין לי יותר מדי שערות שם אז אני לא יודעת אם שווה להשקיע בלייזר. מה כדאי?? איזה שיטה מתאימה יותר למי שאין לה כמות גדולה של שערות? תודה רבה, מורן

04/06/2013 | 13:56 | מאת:

מורן שלום, באמצעות טכנולוגיית הלייזר מגיעים לתוצאות מקסימליות בהסרת שיער. וקטוס-מכשיר הלייזר אשר נמצא ברשותנו מתאים גם לכמות דלילה של שערות, כפי שתיארת. ההבדל בין הסרת שיער בלייזר לבין אינפרא הוא מהותי, עם הלייזר ניתן להגיע לתוצאות מקסימליות בטווח זמן קצר ובמרווחים גדולים בין טיפול לטיפול. לייעוץ אישי חייגי 6599* אור קוסמדיקס