קמטוטים באיזור מסביב העיניים

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

02/06/2013 | 10:54 | מאת: tali

היי, אני בת 23 ומתחילים אצלי קמטוטים כאלה קטנים באיזור של מסביב לעיניים...איזה סוגי טיפולים קיימים כדי להעלים את זה?? והאם הטיפולים ימנעו גם את ההופעה של זה בעתיד? תודה!

04/06/2013 | 15:44 | מאת:

טלי שלום, ראשית-אני ממליצה על מריחת קרם עיניים מדי יום. בנוסף, חשוב להקפיד על ניקוי יסודי של איזור העיניים לפני השינה. אזור העיניים הוא מבין האזורים הראשונים המראים את סימני הגיל ולכן חשוב לטפח אזור זה עם טיפול ייחודי. טיפול היכול לסייע לך הוא טיפול הצערה - הידרה-ליפט. הטיפול מחזק וממצק את איזור העיניים . בתום הטיפול, הופך העור אשר סביב העיניים לחלק ובעל מראה צעיר יותר. לקריאה נוספת: http://or-com.co.il/cosmetica/hydra-derme-lift/ בהצלחה.