סימני מתיחה-אחרי לידה

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

30/05/2013 | 14:24 | מאת: סיוון

היי, אני ארבעה חודשים אחרי לידה ראשונה ומופיעים אצלי סימני מתיחה בצידי הירכיים ובבטן.. איך אפשר להעלים את זה? והאם הטיפול הזה בטוח מבחינה רפואית ?? תודה רבה!! סיוון

04/06/2013 | 16:03 | מאת:

סיון שלום, סימני מתיחה לאחר לידה הם תופעה נפוצה אצל נשים רבות. הטיפול בסימני מתיחה מתבצע באמצעות טכנולוגיית לייזר מתקדמת . הטיפול מעודד את העור לתהליך ריפוי טבעי, יצירת רקמה חדשה ובריאה – ועור חלק ויפה יותר . לשאלתך השנייה, מכשיר הלייזר שלנו, אייקון, קיבל את אישור ה-FDAלטיפול בסימני מתיחה, מעבר לכך-את כל שלבי הטיפול מלווים רופאים מומחים לעור. מוזמנת אלינו לייעוץ, 6599*