שיער

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

11/02/2014 | 18:31 | מאת: שירה

שלום, יש לי שאלה שבטח תשמע מעט טיפשית אבל היא באמת מטרידה אותי... בשבוע האחרון שורשי השיער שלי החלו להיות שומניים ממש. אני חופפת כל יום והשיער שלי מעולם לא היה שומני או בעייתי. ניסיתי לשנות סוגי שמפו וזה לא עוזר. עברתי לפני שבועיים ניתוח לכריתת התוספתן. נאמר לי שייתכן שיש קשר- שכן הגוף כרגע עוד מגיב בצורה לא רגילה מכיוון שהניתוח היה עבורו סוג של טראוומה. האם זה נכון? אם כן האם זה יעבור בקרוב? תודה רבה

18/02/2014 | 11:58 | מאת:

שירה שלום, ממליצה להתייעץ עם רופא מומחה בתחום. רפואה שלמה ומהירה!