מכשיר יעיל להסרת שיער בלייזר ?

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

21/11/2013 | 19:44 | מאת: דן

הי ! אני צעיר בן 23-(גוון עור קצת כהה ולא שחור) עברתי כבר 9 טיפולים במכשיר ווקטוס להסרת שיער בלייזר באזור בטן וחזה מלא . רציתי לדעת איזה מכשיר את ממליצה אולי לשלב בטיפול האחרון שלי שיהיה בקרוב או להישאר עם המכשיר הנוכחי-ווקטוס ? מה המכשיר שמסיר שיער בצורה יותר ממוקדת עם האנרגיה הגבוהה והממוקדת ביותר מבין כל המכשירים שמתאים לשיער שחור ?

14/12/2013 | 22:46 | מאת:

כפי הידוע לי המכשיר הנ"ל אם משתמשים בו נכון כמובן, נחשב לאחד הטובים בעולם להסרות שיער, גם בעור כהה.