הזרקה למילוי קמטים

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

05/11/2013 | 08:55 | מאת: שרה

לפני 13 שנים הזרקתי סיליקון בקמטי הבעה(שני צידי האף) בזיות הפה יש לי קצת צניחה אני רוצה לעשות הזרקה שאלתי האם תהיה השלכה בין החומר של ההזרקה לבין הסיליקון?-אומרים שלסיליקון יש טבע לנדוד.ומה לגבי הזרקת שומן האם זה גם נוגד?

13/11/2013 | 15:41 | מאת:

שרה שלום, במידה ובמיקום שאת רוצה להזריק יש כבר סיליקון-אסור להזריק באותו המקום, מכיוון שהסיליקון הוא חומר לא יציב ויש לו נטייה לנדוד, כפי שכתבת. לגבי הזרקת שומן-מומלץ להתייעץ עם פלסטיקאי. במידה ויש הצטלקות או עיבוי של העור במקום שיש סיליקון, ייתכן שהזרקת השומן תוביל לעיוות של הפנים. בהצלחה! *התשובה נכתבה לאחר התייעצות עם ד"ר שימל מקליניקת אור קוסמידקס