סנטר מדולדל

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

04/11/2013 | 22:01 | מאת: יעל

שלום, העור מתחת לסנטר שלי מאוד מדולדל ורפוי. מה ניתן לעשות עם זה? גם העור במחשוף לא נראה טוב . לעומת זאת העור בפנים נראה טוב מאוד. תודה. יעל.

13/11/2013 | 15:45 | מאת:

יעל שלום, במידה והעור שמתחת לסנטר מאוד מדולדל ורפוי - ייתכן שרק ניתוח יהיה הפתרון עבורך. לגבי עור המחשוף-קיימות שיטות רבות לשיפור והצערת מראה עור המחשוף, כמו מזותרפיה, הזרקות ופילינגים. התאמת הטיפול תלויה כמובן במצב העור. בהצלחה! *התשובה נכתבה לאחר התייעצות עם ד"ר שימל מקליניקת אור קוסמידקס