סיליקון בשפתיים וטיפול בגלי רדיו בפנים

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

04/11/2013 | 20:00 | מאת: סימה

לפני כשלוש שנים הזרקתי מעט סיליקון בשפתיים, טיפול שהופסק בפעם השניה היות ונוצרות "גולות". במקום אחד למרות ההמסות שנעשו נותרה אחת בשפתיים. כיצד ניתן להיפטר ממנה. האם יש שיטות חדשות? שאלה שניה נוגעת לטיפול בגלי רדיו להידוק עור הפנים בעיקר בלסת וצוואר כפול. האם יש הוכחות שזה עוזר?

13/11/2013 | 15:58 | מאת:

סימה שלום, ניתן לטפל ב"גולות" בשפתיים ע"י ניתוח אצל רופא המיומן בכך. לשאלתך השנייה על הטיפול בגלי רדיו - הדבר תלוי כמובן בסוג המיכשור. בדר"כ, במקרים בהם יש התחלה של מעט עור רפוי ניתן לקבל תוצאות - הדבר תלוי במידת הקפדת הלקוחה על תדירות הטיפולים. ככל שהלקוחה מקפידה לבוא לטיפול לפחות פעם בשבוע, ובין 12-18 טיפולים ברצף, ולאחר הטיפול האחרון לעשות טיפולי תחזוקה כל 3 חודשים - אז ניתן יהיה לראות תוצאות, אך עדיין התוצאות מוגבלות למדי. שימי לב שלא ניתן לבצע טיפול זה במקרים של סרטן פעיל או היסטוריה של סרטן פחות מחמש שנים. בהצלחה! *התשובה נכתבה לאחר התייעצות עם ד"ר שימל מקליניקת אור קוסמידקס