יעילות הזרקת בוטוקס לקמטי הבעה בין העיניים

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

04/11/2013 | 17:32 | מאת: אודליה

הזרקתי כמה פעמיעם בוטוקס לאזור המצח וצידי העיניים אך זה לא מספיק השפיע על הקמטים בין הגבות.לקמטים בצידי העיניים היה אפקט אך עיני קבלו צורה מוזרה כשחייכתי.כלומר התקמטו רק בעפעפיים וזה היה מוזר.מה עלי לעשות?

13/11/2013 | 16:01 | מאת:

אודליה שלום, לא ציינת את גילך וכמה פעמים הזריקו לך בוטוקס? ישנם מקרים בודדים של חוסר תגובה בבוטוקס-ככל שעוברים את גיל 65 התופעה הזאת של חוסר תגובה לבוטוקס יותר שכיחה. את ההבעה המוזרה שנוצרה בפנייך אפשר לתקן ע"י רופא מיומן שמכיר היטב את מבנה הפנים. בהצלחה! *התשובה נכתבה לאחר התייעצות עם ד"ר שימל מקליניקת אור קוסמידקס