מילוי שפתיים דקות

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

27/10/2013 | 14:18 | מאת: אורלי32

שלום, יש לי שפתיים דקות ואני רוצה להגדיל אותם..הבנתי שיש כל מיני חומרי מילוי, מסוגים שונים. מה ההבסדל? מה הכי טוב? אני בת 32..תודה!

29/10/2013 | 12:55 | מאת:

שלום אורלי, ניתן לחלק את חומרי המילוי לשתי קבוצות עיקריות: חומרי מילוי זמניים וחומרי מילוי קבועים. ההבדל בין הקבוצות הוא במשך הפעילות, בהרכב החומר ומנגנון הפעולה. חומרי המילוי הזמניים עשויים ממרכיבים טבעיים המצויים בגופם של כל היצורים החיים - כמו למשל חומצה הילאורונית. בעוד שחומרי המילוי הקבועים והחצי קבועים מכילים חומרים סינטטיים. ממליצה לך לבדוק מילוי שפתיים בחומצה הילאורונית - קיימים מגוון חומרי מילוי המבוססים על החומצה ההיאלורונית, כל אחד הוא בעל יעוד שונהhttp://www.doctors.co.il/i/button-forum-submit-new.gif ובעל משך טווח השפעה משתנה. בהצלחה, אור קוסמדיקס