נימי דם בפנים-טיפול

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

23/05/2013 | 16:01 | מאת: גילה

שלום-רציתי להתייעץ לגבי טיפול בנימי דם בפנים (אני בת 45 - עור בהיר) . אני קצת מבולבלת כי יש כאלה שממליצים לטפל בזה בתכשירים וקרמים משקמים, יש כאלה שממליצים על טיפול בלייזר. מהו בעצם הטיפול בלייזר? כמה טיפולים זה לוקח? האם יש זמן החלמה מהטיפול ?? תודה גילה

26/05/2013 | 10:16 | מאת:

גילה שלום, לגבי קרמים אין לי הרבה מושג, הסבירות אומרת שאם הם עוזרים, הם כנראה נותנים שיפור רגעי ולא תיקון מהותי בנימי הדם. הטיפול בלייזר למעשה מחמם את כלי הדם והם נספגים ונעלמים. נדרשים בין טיפול אחד לשלושה טיפולים לפי המצב. לא נדרש זמן החלמה. את מוזמנת ליעוץ אישי ללא תשלום.

02/06/2013 | 12:00 | מאת: גילה

תודה, האם הטיפול של נימי דם כולל מעקב רפואי ?