שפתיים יבשות..

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

03/10/2013 | 13:33 | מאת: אדווה26

היי, רציתי לדעת אם יש פתרון קוסמטי לשפתיים שכל הזמן יבשות...אני שמה ליפסטיק או משהו עם לחות וזה נעלם אחרי רבע שעה...לא מחזיק לי בכלל..למה זה קורה ומה אפשר לעשות?

03/10/2013 | 14:08 | מאת:

אדווה שלום, אכן יש פתרון אסתטי לבעיה אותה תיארת. ממליצה על הזרקת חומר מילוי המבוסס על חומצה הילאורונית-חומצה המצויה באופן טבעי בגוף וסופחת אליה מים ומעניקה לחות עשירה. אנו עובדים בקליניקה עם חומר ההזרקה המוביל והבטוח בעולם: רסטילן. רסטילן ליפ ריפרש lip refresh – הוא הפתרון האידאלי למתן רכות, לחות וברק לשפתיים שלך. מוזמנת לייעוץ עם הרופאה בקליניקה, 077-7018818. בהצלחה!