איפור קבוע

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

01/10/2013 | 09:32 | מאת: אסנת

היי, רציתי לשאול-המבנה של הגבה שלי ממש הרוס...השערות דלילות ואין התאמה בין הצורה של 2 הגבות, כל אחת נראית קצת אחרת... אני חושבת על איפור קבוע ומתלבטת כי לא רוצה שהתוצאה תיראה מלאכותית מדי ושישמו לב לזה....ועוד שאלה-לכמה זמן זה מחזיק? תודהנ רבה

02/10/2013 | 09:32 | מאת:

אסנת שלום, ממליצה לך על איפור קבוע בגבות בשיטה ייחודית וחדשנית: "שיטת השערות" - זוהי טכניקה חדשה בה משלבים בין 2 פיגמנטים שונים, בהיר לצד כהה, תוך התאמה מושלמת לאופי, צבע וצורת השערה. השילוב וההתאמה יוצרים תחושה של גבה מלאה ומראה טבעי, רך ועדין. התוצאה הנראית לעין היא מושלמת –גבות מלאות וטבעיות. לשאלתך השנייה - איפור קבוע בגבות מחזיק עד שלוש שנים, כשתהליך הדהייה הוא הדרגתי. ניתן לרענן ולחזק את הצבע אחת לכמה זמן. מוזמנת לייעוץ בקליניקה , 077-7018818. בהצלחה! אור קוסמדיקס