השרת שיער

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

18/09/2013 | 10:17 | מאת: רחלי

אני ג'ינג'ת במקור ורציתי לדעת האם יש תוצאות בהשרת שיער בהיר באיזור הפנים?

18/09/2013 | 10:19 | מאת: רחלי

אני ג'ינג'ת במקור ורציתי לדעת האם יש תוצאות בהסרת שיער בהיר באיזור הפנים?

22/09/2013 | 10:03 | מאת:

רחלי שלום, ברשותנו טכנולוגיית הלייזר המתקדמת בעולם -ווקטוס, מבית פאלומר ארה"ב. זהו המכשיר היחיד שעובד על שערות פלומתיות ובהירות מאד (מתאים גם לג'ינג'ים). ובנוסף, זהו המכשיר היחיד שמתאים במאה אחוז לטיפול באזורים הורמונליים (כמו שיער הפנים) ללא סכנת נזקים. נשים רבות מסירות שיער בלייזר באיזור הפנים - והתוצאות מדהימות. מוזמנת לייעוץ בקליניקה והתרשמות מהלייזר שלנו. אור קוסמדיקס 077-7018818