שאלה לגבי הסרת שיער

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

23/05/2013 | 12:45 | מאת: אפרת

רציתי לשאול-עשיתי בעבר טיפולי אינפרא אדום ברגליים וכיום השיער שיש לי שם הוא מאוד פלומתי, וזה עדיין מפריע לי כי עדיין רואים את זה..מה אפשר לעשות מבחינת לייזר? האם לייזר מתאים למי שכבר עשה פעם אינפרא??? והשערות מאוד פלומתיות-אז הלייזר יתפוס בכלל? תודה!

26/05/2013 | 10:08 | מאת:

אפרת שלום, רוב מכשירי הלייזר אינם מסירים שיער פלומתי, להוציא מכשיר לייזר מסוג וקטוס הידוע ביכולתו להסיר שיער פלומתי ובהיר. גם באזורים הורמונליים. אני מציעה לך לחפש באזור מגורייך אחר קלינקה שמחזיקה את המכשיר הזה. או לחלופין להגיע אלינו לייעוץ. אור קוסמדיקס 6599-