כתם אחרי שיזוף

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

25/08/2013 | 12:16 | מאת: חן

היי, העור שלי שזוף מהקיץ (במקור אני יחסית בהירה), ופתאום שמתי לב שיש לי כתם בצד העליון בלחי. נראה לי שזה קשור לשמש ...מה אפשר לעשות? זה צפוי לחלוף מעצמו? תודה.

26/08/2013 | 09:53 | מאת:

שלום חן, יתכן בהחלט שהכתם שנוצר הוא בעקבות החשיפה המוגברת לשמש. יתכן גם שמדובר בנטייה גנטית. בכל מקרה, הפתרון שאני ממליצה הוא טיפול קוסמטי רפואי אשר ישב פילינגים להבהרת העור והשלת תאי העור העליונים. חשוב ביותר לשלב את הטיפול עם שימוש בתכשירים מתאימים בבית וכן הקפדה על מריחת קרם הגנה באדיקות. מוזמנת לייעוץ בקליניקה, 077-7018818.