סימני מתיחות !!

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

21/08/2013 | 14:38 | מאת: רואן

צהריים טובים , אני בת 20 סובלת מזה שנתיים מסימני מתיחות אדומים ולבנים ועדיין ממשיך להופיע עוד בבית החזה !! יש לי סימנים בכל הגוף ואני הגעתי למצב שמתביישת ללבוש שמלה כי יש מלא סימנים לבנים כמו תפירת ניתוח בברך .. אני לא עליתי ולא ירדתי פתאום במשקל ! האם יש לזה טיפול ?? והאם הטיפול אם יש .. על חשבוני או דרך קופת חולים ??! תודההה

21/08/2013 | 17:52 | מאת:

רואן שלום, סימני המתיחה אותם תיארת הם תופעה נפוצה אצל נשים רבות. ממליצה לך על טיפול באמצעות לייזר. הלייזר מעודד את העור לתהליך ריפוי טבעי, יצירת רקמה חדשה ובריאה – ועור חלק ויפה יותר . ברשותנו, טכנולוגיית הלייזר המתקדמת בעולם, מבית Palomar ארה"ב. מוזמנת לייעוץ והתרשמות, אור קוסמדיקס 077-701-8818