שחזור שד ומתיחת בטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

12/02/2015 | 17:07 | מאת: ניב

האם ניתן לבצע ניתוח שחזור שד לאחר מסטקטומי ביחד עם מתיחת בטן וירכיים?שש שנים לאחר המסטקטומי ושלוש שנים לאחר ניתוח טבעת.המשקל יציב במשך שנתיים.

לקריאה נוספת והעמקה
14/02/2015 | 19:26 | מאת: ד"ר נועם חי

מאד מאד לא מומלץ לשלב בו זמנית כל כך הרבה ניתוחים, אבל אפשר לבצע שחזור שד אוטולוגי מרקמת הבטן ולהשיג בו זמנית גם שחזור שד וגם מתיחת בטן. זה בהחלט ניתוח שמבצעים אותו די הרבה. מתלה הבטן נקרא TRAM FLAP ובמידה והוא מבוצע בשיטה מיקרוכירורגית של ניתוק וחיבור כלי דם זעירים מתחת למיקרוסקופ הוא נקרא DIEP FLAP

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית