חיסון למבוגר כנגד דלקת קרום המוח לפני ניתוח שתל

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

14/04/2014 | 10:07 | מאת: רפאל שרה

פרופ לונץ שלום אני מועמדת לניתוח שתל ובמסגרת הבדיקות המקדימות עלי לקבל חיסון כנגד דלקת קרום המוח. אשמח לדעת באם מדובר בחיסון אחד,סוג (שם) החיסון וכמה זמן לפני הניתוח עלי לקבלו. בתודה מראש שרה

שלום החיסון כולל פנוימןווקס ופרבנר 0שני חיסונים). ישנו פרוטוקוך משרד הבריאות בעיניין. למיטב זכרוני את מועמדת להשתלה בבני ציון. במידה ואת לא מצליחה להסדיר את החיסון במסגרת קופת חולים אנא חיזרי להילה בן נון והיא תעזור בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן