לפרופ לונץ שלום רב

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

12/03/2014 | 12:55 | מאת: שירה

לפרופ לונץ שלום רב עברתי בדיקת אם אר איי לאוזניים הבדיקה יצאה תקינה אבל אני ממשיכה לסבול מכאבים וגם בזמן הבדיקה היתי עם כאבים בדקו לי פעמיים את מפרק הלסת אבל הכל תקין מה אני יכולה לעשות עכשיו? יש לי תור לרופא אאג רק בשבוע הבא בנתיים אני שמה אוטידין ולוקחת אופטלגין נגד כאבים אני כבר מיואשת עברתי לא מימזמן בדיקת סיטי וגם הסיטי הראה שהכל תקין אני כבר עובדת עצות האם במקרה הזה יעשו לי ניתוח כפתורים לאור הדלקות החוזרות? אני לא ממציאה שכואב לי פרופ ממש כואב לי זה לא כאב פסיכולוגי תודה רבה שירה

שלום לא ניתן להעריך את מצבו של החולה ללא בדיקה שלו. עליך להגיע לבדיקת רופא. בדרך כלל אם בדיקת החולה וההדמייה שלו תקינים לגמרי (תופיות עכורות אינן בהכרח חולות), ואין סימן לדלקת בבדיקת הדם, סיבת הכאב הינה אחרת גם אם נראה שהאוזניים כואבות. לצערי ללא בדיקה שלך הרופא לא יוכל לדעת מה הבעיה. בברכה פרופ לונץ

13/11/2014 | 11:56 | מאת: מיטל

שירה היי אני חווה את מה שאת מתארת בדיוק, אשמח לשוחח איתך מיטל

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן