ליקוי שמיעה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

25/02/2014 | 11:17 | מאת: דנה

תודה רבה... בשאלתי רק רציתי לוודא כי אני בכיוון הנכון מאחר שבחצי שנה האחרונה קבלתי הרבה "כיווני טיפול" (רופאים) למצבו של בני מאחר שמצבו בגבול של בחירה לכיוון שתל..לכן אני מעוניינת שבני יהיה תחת פיקוח מתמיד ולאחרונה ידעתי שהינך מנהלת מחלקת אף אוזן גרון בבני ציון (היכן שבני מטופל) האם ניתן לקבוע תור אלייך בבית החולים?

שלום לגבי בדיקה אישית שלי בבית חולים בנית ציון. כיון שהעומס מאד גדול, ההחלטה אם להפנות או לא להפנות מטופל אלי כמנהלת המחלקה נעשייית לפי שיקולים המטפלים בממחלקה ובמידה והקלינאיות תחשובנה כי יש בכל צורך הן תעשיינה זאת. אני מניחה כי כרגע הן אינן חושבות שיש בכך צורך. בברכה פרפו לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן