ירידה בשמיעה לאחר ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

24/02/2014 | 21:59 | מאת: א.

שלום ד"ר, בת שלי עברה ניתוח כפתורים בגיל 5, לאחר הניתוח אובחן חור באור תוף באוזן אחת. היום, בגיל 5 בבדיקה שמיעה התגלתה ירידה בין חמורה בינונית לבינונית באותה אוזן. מה ניתן לעשות? תודה

שלום קרוב לודאי ירידת השמיעה הינה עקב הנקב. יש לשקול סגירה של הנקב כדי למנוע המשך נזק לעוזן וסיכון לבריאות. ישנה בהחלט אפשרות שסגירת הנקב (אם תתאפשר, ולכך יש שיקולים רבים בגיל של ביתך) תשפק גם את השמיעה. בהצלחה פרפו לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן