לקות שמיעה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

17/02/2014 | 14:21 | מאת: דנה

שלום בעבר שלחתי לך לגבי מצבו של בני והמצלת לי להיות במעקב לגבי מכשיר שמיעה או שתל אז כרגע אני במעקב בבני ציון וקלינאית התקשורת מתרשמת שעדיף לשמור על השמיעה של בני במכשירים (הוא שומע 35DB כמעט לאורך כל התדרים עם מכשירים וללא מכשירים שומע 85DB באוזן ימיןו70DB באוזן שמאל) אני רוצה לדעת מה עוד עליי לעשות מאחר ובני בן שלוש וזהו גיל שמתפתחים הרבה מבחינה שפתית ואני לא רוצה שפתאום אגלה שמאוחר מדי או שפספסתי משהו בתהליך שיקום השמיעה של בני. יש לציין שבני כרגע מדבר ברור ויפה ומרכיב משפטים אם תוכלי בבקשה לכוון אותי...

שלום לפי מה שאת כותבת הקלינאית אינה חושבת שיש מקום להשתלה כרגע. אם הילד מפתח שפה יפה וטובה, עושה רושם שבאמת אין בכך צורך כרגע. ברור שלא לניתן לתת תשובה יותר מעמיקה וספציפית לגבי הילד הספציפי דרך הפורום. בברכה פרפו לונץ

23/02/2014 | 09:45 | מאת: דנה

תודה רבה... בשאלתי רק רציתי לוודא כי אני בכיוון הנכון מאחר שבחצי שנה האחרונה קבלתי הרבה "כיווני טיפול" (רופאים) למצבו של בני מאחר שמצבו בגבול של בחירה לכיוון שתל..לכן אני מעוניינת שבני יהיה תחת פיקוח מתמיד ולאחרונה ידעתי שהינך מנהלת מחלקת אף אוזן גרון בבני ציון (היכן שבני מטופל) האם ניתן לקבוע תור אלייך בבית החולים?

22/02/2014 | 12:12 | מאת: שראל

למי שאינו יודע, ירידה בשמיעה מעבר ל 40DB בשתי האוזניים מאפשרת קבלת קצבת נכות מהביטוח הלאומי, יש לפנות עם טפסים מתאימים

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן