שמיעה לקויה באוזן ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

18/03/2013 | 11:13 | מאת: רועי

שלום רב , לפני כשנתיים התחלתי לסבול מציפצופים (טנטונים ) אשר היו מלווים בסחרחורות רבות. הלכתי לבדיקות,mri,בארה, ולא נמצאה הסיבה לכך-חושבים שאני מדמין. הלכתי להומופט אשר אמר לי להפסיק לאכול מוצרי חלב וכן בהחלט היה שינוי אבל הצפצופים באוזן ימין נמשכים עד היום . מה ניתן לעשות? בבקשה תעזרי לי תודה :)

שלום רועי ציפצופים באוזן או באוזניים הם תופעה אמיתית בדרך כלל והסובלים מכך חשים בציפצוף באמת ולא מדמיינים. יש אכן לעשות כל דבר שניתן כדי להתגבר על הבעיה. תחילה דרוש ברור הכולל לפחות בדיקות שמיעה, ו הדמייה (MRI ) אותם עשית אני מבינה אולם עשית זאת לפני שנתיים ואם הסימפטומים לא חלפו יש לחזור על כך . הטיפול בטינטון קשור בהחלט לשמיעה והאם מדובר בתופעה חד צדדית או דו צדדית, האם ישנם גורמי שאינם קשורים לשמיעה היכולים לגרום לטינטון, להגבירו או להוריד את הסבילות אליו (כמו למשל מחלות אחרות - בעיה במיפרקים של הלסת, יתר לחץ דם, תרופות מסויימות) . עליך לפנות למומחה למחלות של האוזן והשמעה כדי שיתעמק בבעיה, וינסה למצוא תשובה מתוך אמונה אמיתית כי ברוס המקרים ניתן להתגבר על הבעיה או לפחות להפוך אותה לנסבלת. כל זה לאחר ברור רפואי חוזר מתאים. בברכה פרופ לונץ

26/07/2013 | 16:00 | מאת: רועי

תודה על התשובה פרופ לונץ , האם את יכולה להפנות אותי לגורם מקצועי או לפחות לעזור לי כיצד אוכל להגיע אליך( אם את מטפלת בבעיה שכזו) או לקולגה בתחום.

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן