תופעה מוזרה באזניים מודאגת

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

06/11/2016 | 09:22 | מאת: עדי

שלום רב, שוחחתי בימים האחרונים עם חברה שפתאום הופיע לה טנטון אקוטי באזניים. מישום מה אחרי יומיים הבחנתי שכאשר אני שמה את ראשי על הכרית ויש שקט גם אני שומעת זמזום כמו תדר של טלוויזיה (רעש כמו טלוויזיה כבוייה)משהו בדומה לזה. פתאום הרעש הזה כמו תדר מלווה אותי בכל שעות היום בעוצמה חלשה אבל אני שומעת אותו.האם יש סיכוי שייצרתי לי טנטון בעקבות השיחות עם חברתי על הנושא.? האם בעקבות זאת שייצרתי את הרעש (כי עד שדיברתי איתה לא הייתי מודעת לקיומו) זה יעבור לי לבד? אני מוטרדת שעד שלא התעסקתי בנושא לא הייתה לי התופעה ופתאום עכשיו היא מטרידה.מה עושים? ומדוע חבריי לא הגיבו אותו דבר כמוני ולא שומעים את אותם הרעשים? תודה רבה על תשובתך

שלום בשלב ראשון עליך לפנות לרופא מומחה לאוזניים ושמיעה ולבצע בדיקת שמיעה. מכאן מתחילים בברור הבעיה בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן