עמימות וקול של הד ברצוני לדעת הסיבות לכך.

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

17/10/2016 | 19:56 | מאת: ירדנה

מנותחל בשתי האוזניים בשתל שבלול האוזן הימנית פני שנתיים וחצי והשמאלית לפני חמישה חודשים. בשתי האוזניים אני שומעת עמום כאילו חסרה לי הגברה.אני שומעת שיחה וגם אני שומעת כשמדברים אלי ,אבל אין לי הבנת השיחה .זה כאילו רדיו שלא נמצא נכון בתחנה ולכן לא שומעים ברור , גם לפני חודש התחיל לי באוזן שנותחה לפני חמישה חודשים הד ,ממש קול של הד , זה בא לכמה רגעים ונעלם ,זה בא כמה פעמים ביום ,זה מעיר אותי כשזה בא בלילה . וזה לא מהמעבד כי ההד נשמע כשאני מוציאה את המעבד, המעבד נבדק על ידי החברה שסיפקה את המכשיר השתל, הם הטכנאי מצא שהמעבד תקין , לשאלתי אם זה מהמכשיר השתול בתוך הראש , ענו שלא , כי המחשב מראה שכל האלקטרודות תקינות. לפני שלושה שבועות נבדקתי בבית החולים שם נותחתי ועל ידי הפרופסור שניתח אותי, הוא מצא שהכל תקין והוא לא מבין מה יכול להיות ההד שעליו אני מדברת. הוא ביקש שאדבר עם הקלינאית הראשית והזכיר את המילה מפוי .לכן, פרופ' לונץ אני מבקשת ממך שתסבירי לי מה עושים בקשר לעמימות ולמה יש לי את קול ההד בתודה מראש וחג סוכות שמח לך.

שלום אכן ניראה כי יש להשקיע כל מאמץ להגיע למיפוי שיעלים את התחושות שלך ולהתעקש על כך. לא סביר שיש בעיה בשני השתלים! בברכה פרופ לונץ

ניתנה תשובה

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן