לאחר ניתוח כולסטאוטומה + טימפנופלסטיקה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

12/08/2016 | 00:25 | מאת: ל.ר.

לאחר ניתוח אני אמורה להגיע לביקורת רק כעבור 3 שבועות. ביציאה מבית החולים תעלה חיצונית היתה מלאה בחומר הדומה במגע לקל-קר. כעבור כמה ימים התחילה הפרשה דמית. צילצלתי למחלקה ונאמר לי שזה בסדר וזה רק סימן שהאוזן התחילה להפריש. אני לא שקטה. האם זה בסדר. תודה מראש

שלום המעקב לאחר הניתוח חייב להעשות על ידי הצוות המנתח. עם זאת צפוי שכאשר מתחילים לטפטף טיפות החומר שבאוזן החיצונתי נמס ויש הפרשת שניראיית דמית כי גם הדם נמס. בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן