שעווה באוזן ועוד שאלה נוספת.........

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

06/08/2016 | 10:56 | מאת: הילה

שלום לפני 3 שבועות הייתי אצל רופא אף אוזן גרון בגלל שהרגשתי מין תחושה של בועות באוזן שמאל. הרופא אמר שזה שעווה וצריך לשאוב את זה. הוא שאב ואז הסתכל שוב בתוך האוזן ואמר שהתעלה קצת אדומה ואני צריכה לשים טיפות אוזניים אנטיביוטיות במשך 5 ימים. שאלה 1: רשום בטיפות אוזניים "דזו קאר" שאם סבלת מהרפס בתקופה האחרונה יש לספר לרופא. ואני באותו זמן שהייתי אצל הרופא אכן סבלתי מהרפס בגב. אבל לא ידעתי שאני צריכה לעדכן את הרופא במשהו ולא ציינתי שיש לי הרפס. האם זה משנה שהשתמשתי בטיפות הנל בזמן שהיה לי הרפס? שאלה 2: מאז שהרופא שאב לי את השעווה באוזן. אותה אוזן לא מייצרת שעווה וכל פעם שאני מנקה אוזניים עם קיסם נראה כאילו האוזן יבשה ולא יוצאת שעווה. וגם אני מרגישה כל הזמן מן דגדוגים בתוך האוזן או מין גירוד כזה. האם זה קשור לכך שאין שעווה באוזן? האם זה קשור לזה שהרופא שאב את השעווה? יש סיבה לדאגה? תודה רבה

שלום שעוה אכן יש לנקות בשאיבה בכל מקרה של חשש לגבי תרופה יש בהחלט לפנות לרופא הגרוד והגירוי באוזן הינו תופעה נורמלית וישי להמנע משמוש בקיסמי אוזניים בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן