ניתוח BAHA (השתלת מכשיר שמיעה)

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

05/07/2016 | 02:14 | מאת: אלכסיי

שלום רב. מלידה יש לי בעיה אם שמיעה באוזן שמאל. אחרי כמה בדיקות המליצו לי על ניתוח BAHA (השתלת מערכת שמיעה מבוססת הולכת עצם, BAHA, ללא עלות המערכת.) הניתוח הסתיים שבוע הבא. אבל עד שבוע הבא לא אומרים לי איזה דברים אסור לעשות אחרי ניתוח. אני רוצה לדעת כמה זמן אחרי ניתוח כזה מותר לטוס. וכמה ימי מנוחה מגיע לחולה אחרי זה. תודה.

שלום אין מספר ימים קבוע לחופש מחלה. אפ מדובר ב BAHA ATTRACT אין למעשה הוראות מיוחדות לאחר הניתוח חוץ מאשר להזהר לא לזהם את החתך הניתוחי פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן