לא שומעת בשני האוזניים

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

25/08/2013 | 16:10 | מאת: עודה

שלום , אני לא שומעת בשני האוזניים , אילו פתרונות לשיקום השמיעה עומדות לרשותי ? אני בת 19 , זה מפריע לי לתפקוד והבנתי מקרובי משפחה שיש מספר פתרונות אודה לעזרתך עודה

שלום הפתרונות לליקוי שמיעה רבים ושונים ותלויים במידת ליקוי השמיעה והסוג שלו. כאשר את אומרת שאת לא שומעת, האם את מתכוונת שאת חרשת לגמרי? לא מבינה היטב דיבור? מהו סף השמיעה? האם יש לך אוזניים שנראות תקינות? מחלת אוזניים עכשיו או בילדות? את התשובות לכל השאלות ושאלות רבות נוספות הללו יש למצוא ולשם כך עליך לפנות לרופא אאג ולהתחיל בברור כולל בדיקת שמיעה ובהמשך יהיה עליך קרוס לודאי לפנות למומחה לרפואה וכירורגיה של אוזניים ושמיעה בהצלחה פרפו לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן