כאבים בבליעה ללא ממצא

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

15/06/2016 | 23:38 | מאת: רותם

שלום רב, בת 31 , לא מעשנת ולא שותה אלכוהול. מזה 5 ימים עם כאב בלתי נסבל בבליעה של מוצק ונוזל, צרידות וליחה שכבר מלווה אותי כחודש ימים. תחילה רופאת המשפחה חשבה שיש לי בצקת במיתרי הקול ונתנה לי טיפול בסטרואידים 3 ימים, ביום שני לאחר החג שלא היתה הטבה במצב ניגשצי חפרופ המומחה באאג והוא איבחן שיש אודם הלוע ואבל מעבר לכך הכל תקין חוץ מהםרשה מוגברת בכניסה לושט. הוא הפנה אותי למיון להמשך ברור גסטרו ופנימי. אחרי אשפוז של יומיים, גסטרו יצא תקין, בדיקת סיב אופטי אאג נוסף לא נמצא ממצא חריג חוץ ממתיחות של מיתרי הקול, שוחררתי הביתה ללא כל הסבר לקושי בבליעה . יש לציין שנעשה בבירור לבלוטת התריס יצא תקין למעט crp שיצא מחוץ לתחום במעט בדיקות הדם תקינות. מה עוד אוכל לעשות? למי אני יכולה לפנות עם הכאבים שיש לי? המון תודה על עזרתך.

שלום עליך לפנות לרופא אאג לצורך בדיקה חוזרת מקפת בדחיפות בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן