תרסיס מי ים למניעת מחלות ?

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

12/06/2016 | 17:32 | מאת: ZIV

שלום רב, בעקבות סינוסיטיס שהיה לי לאחרומה, נתקלתי בתרסיס מי ים לאף. בהסברים אליו כתוב שהוא גם טוב לשימוש יומיומי לניקוי חללי האף. רציתי לדעת אם אכן יש לו יתרון בשימוש יומיומי למניעת נזלות,שפעות וכו'? אני נמצא הרבה בטיסות, אוטובוסים ונסיעות במדינות עולם שלישי בהן תנאי התברואה והאוורור לא תמיד טובים- ומעוניין לדעת אם אכן שימוש בתרסיס זה יכול להקטין הדבקות בשפעות וכו'. תודה רבה!

שלום הפורום אינו עוסק בבעיות אאג כלליות אלא ברפואה כירורגיה ושיקום האוזן והשמיעה בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן