טינטון

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

27/05/2016 | 19:38 | מאת: רן יעקב

היי רציתי לדעת אם לאלה שיש טינטון יש אפשרות לשתל שבלול? והאם זה פותר את הבעייה...תודה!

שלום כאשר יש טינטון באוזן חרשת או אוזן עם ליקוי שמיעה מאד משמעותי ומכשירי שמיעה רגילים כבר אינם עוזרים השתלה שבלולית הינה הפתרון הנכון. כאשר יש טינטון באוזן עם ליקוי שמיעה אשר ניתן לשקמו בעזרת מכדיר שמיעה, שיקום השמיעה מאד מקל על הטינטון (בודאי בזמן השימוש במכשיר). טינטון באוזן בעלת שמיעה תקינה מטופל בדרכים אחרות. בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן