דלקות גרון ואוזניים חוזרות

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

24/05/2016 | 21:02 | מאת: לירן

שלום, אני סובל למעלה משנה וחצי מדלקות באוזניים ובגרון. אירוע שמאובחן כדלקתי אחת לחודש/חודש וחצי. נבדקתי ע"י רופא אאג במסגרת קופ"ח ללא ממצאים, בדיקת שמיעה תקינה. לא נעשה ברור נוסף ורופאת המשפחה פשוט נותנת מרשם לאנטיביוטיקה כל פעם מחדש. מה יכול להיות הגורם למצב מתסכל זה ואילו בדיקות נוספות כדאי לבצע.

שלום שילוב של אירועים חוזרים של דלקת גרון ודלקת אוזניים ביחד הינו מאד לא שכיח. בכל מקרה עליך לפנות בעת האירועים לרופא אאג ואם אכן הרופא אינו רואה באוזן דבר וגם אין כל ממצא בבדיקת אאג כללית יש להניוח שישנה דלקת גרון שהכאבים ממנה מקרינים לאוזניים. בכל מיקרה יש לפנות לרופא אאג אחד שיראה את כל האירועים ויוכל להבין מה התהליך ממנו את סובל. בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן