גולה קטנה מאחורי אוזן

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

21/05/2016 | 13:39 | מאת: לי

היי דר, בת 27 בריאה בדכ לפני בערך 3 שנים שמתי עגיל שעשה לי לא טוב לאוזן(אלרגית לחומר שהוא לא כסף או זהב) ולאחר מכן שמתי לב לגולה ממש קטנה מאחוריאוזן שמאל. מאז עד היום היא נמצאת שם. היום שקמתי בלילה הרגשתי ממש כואב והיה קצת נפוח (כנראה כי ישנתי רק על צד שמאל) וקשקמתי בבוקר הכל חלף. רציתי לדעת האם יש צורך לבדוק את זה ומהי השערתך לגביי זה. תודה רבה.

שלום בכל מיקרה בו מופיע גולה או בלוטה ולא נעלמת במשך זמן מה של מעקב יש לפנות לרופא מתאים. (גם אם לאחר כמה זמן הגולה קטנה קצת או מעלמה לכמה זמן) במקרה זה הרופא המתאים הינו רופא אאג בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן