בעיה באוזן שמאל, שמיעה חלשה.

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

15/03/2016 | 13:34 | מאת: ירון

לום נמצא במקסיקו כרגע, עשיתי צלילה לעומק של 18 מטר לפני שבוע, בצלילה כאבו לי האוזניים באופן חריג, במשך ארבעה ימים יצאו לי מים מהאוזניים במשך הלילה, המים היו בצבע צהוב (ראיתי על הכרית). כרגע בלי כאבים מיוחדים או הרגשה של מים באוזניים ועדיין מרגיש שהשמיעה ממש ירדה באוזן שמאל ומרגיש שהאוזן "סתומה". מה ממליץ לעשות?

שלום עליך להמנע כמובן מצלילה והרטבת האוזניים בכלל, לבצע בדיקת שמיעה מליאה ולפנות למומחה לרפואת אוזניים לבדיקה בברכה פרופ' לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן