חדירת מים לאוזניים

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

30/01/2016 | 20:35 | מאת: דוד

שלום רב ד''ר,מאז שאני קטן ועד היום כשאני שוחה או צולל עמוק אני מרגיש שנכנסים לי מים לאוזניים וזה כואב לי(כאילו הם נכנסים ולא יוצאים ולכן אני משתמש באטמים). רציתי לדעת אם תוכל להסביר לי מה הסיבה שזה קורה לי?, ואיך אוכל לשנות את זה לפני שאתגייס לצבא מכיוון והדבר אלול להגביל אותי בפעילות ימית ולא תמיד יהיו לי אטמים בהישג יד. האם יש דרך לפתור זאת? (נ.ב עברתי ניתוח כפתורים כשהייתי קטן...לפרוטוקול) תודה רבה ד''ר!

שלום לצערי לא ידוע לי על דרך למנוע חדירת מים לאוזניים בעת הכנסת הראש למים כעיקרון אם ההפרעה העיקרית ממנה אתה סובל קשורה לטבילה במים , שחיה וכולי, אולי כדאי לשקלו קריירה צבאית אחרת בהצלחה פרפו לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן