צינוריות אוורור=כפתורים ? ולגבי בדיקת ברה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

15/11/2015 | 08:27 | מאת: מיכל

שלום פרופ' לונץ בהמשך לתשובתך הקודמת עבורי בנושא תשובות תוצאות השמיעה של בני בן 1.8, כתבת שהמצב המתואר מצריך הכנסת צינוריות אוורור. האם הכוונה לניתוח כפתורים ? במידה וכן, השאלה שלי היא האם לא נכון יותר לבצע בדיקת ברה לפני הניתוח כדי לוודא שאכן הירידה בשמיעה היא מהנוזלים ? ובמידה ואכן לאחר ניתוח לא יהיה שיפור, מה תלמד אותנו בדיקת ברה ? תודה מיכל

שלום במקרה זה הפתרון הנכון יותר הוא צינוריות איוורור שהן "כפתורים". לשאר שאלותייך נראה כי עליך לפנות לרופא אאג מומחה ברפואה וכירורגיה של אוזניים כדי לקבל תשובות מפורטות מעבר למה שכתבתי בתשובתי הקודמת. בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן