יבלת באוזן

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

05/11/2015 | 14:17 | מאת: אריה

היתי אצל הרופא ונאמר לי שיש לי פטריה נתן לי אגסטין לא עזר בדק אותי פעם שניה ואמר יש לך יבלת נתן לי כדורים ciprodex פעמיים ביום וטיפות אוזניים ciloxan 3פעמים ביום שאלתי האם אני במצב מסוכן כי אני חולה בסכרת וזה סיבוך ידוע ומסוכן מה לעשות

שלום במידה וטיפול שמרני כפי שקיבלת לא הביא לריפוי השלקת באוזן החיצונית אכן יש להתעקש על הריפוי - לרבות תוך אישפוז באחת ממחלקות אאג בבית חולים בברכה פרופ לונץ

15/11/2015 | 22:49 | מאת: ארי

לאחר שבועה של טיפולים נבדקתי עלידי הרופא הוא אמר לי שהיבלת נעלמה להפסיק אנטיביוטיקה ולהזליף שלוש פעמים ביום טיפות קסלוסן אני מרגיש בנתיים צריבה שאלתי כמה זמן עלי להזליף טיפות והאם זה מתרפא

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן