דתאמיצין טיפות לאף לפעוט בן ארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

21/10/2015 | 13:56 | מאת: מור

שלום רב, בני בן ארבעה חודשים ומאז הלידה סובל מחרחורים בזמן ערות ונחירות בזמן שינה ונזלת יבשה באף באופן קבוע. אין לו בעיה בהנקה או בהאכלה מבקבוק. בביקור אצל רופאת אוזן גרון, ניתן לי הנחיה לתת לו דתאמיצין לאף - פעמיים ביום למשך שבועיים. כשקראתי את ההתוויה ראיתי כי אין לתת את התרופה לתינוק מתחת לגיל שנתיים וכי הטיפות מכילות סטרואידים. רציתי להתייעץ אם אכן כדאי לתת את הטיפות לתחנוק בן ארבעה חודשים. תודה!

שלום אם כתוב על הניירת המצורפת לתרופה כי אין לקחת אתת התרופה מתחת לגיל מסויים, אזי זה מה שצריך לעשות. ליך לפנות לרופא הילדים וכן לרופא אאג ילדים מומחה. ישנם בארץ מספק רופאים כאלו. בברכה פרופ לונץ -

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן