שאלה לגבי אוזניים

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

18/10/2015 | 23:33 | מאת: אפרת

שלום. לפני חודשיים הרגשתי שהאוזן שלי מלאה ואטומה ושמתי לב שיש לי בלוטה נפוחה בצוואר, הלכתי לרופא אוזניים והוא אמר שיש נוזלים והבלוטה לא רצינית. עד עכשיו האוזן אטומה ויש לי גם ירידת שמיעה והבלוטה הזאת נפוחה. יכול להיות שהבלוטה נפוחה בגלל נוזלים? ואם כן- כמה זמן לוקח לנוזלים להיספג? תודה

שלום נוזלים באוזן התיכונה ובלוטה נפוחה בצואר מחייבים בדיקה ל הנזופרינגס (לוע אפי). אנא פני בהקדם האפשרי לרופא אאג להשלמת הבדיקה בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן