שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

16/10/2015 | 10:21 | מאת: לימורבד

תינוק בן שנה מכיוון שעדיין לא התחיל לדבר - רופא הילדים מניח שזו תוצאה של נוזלים שהיו ועדיין יש באוזניים הפנה לבדיקת שמיעה הבעיה שהבדיקה נקבעה רק לעוד חודשיים והשאלה היא מה ניתן לעשות עד אז על מנת למנוע החמרה האם רופא א.א.ג בקהילה יכול לשאוב את הנוזלים או לתת טיפול תרופתי כלשהו?

שלום אמנם בגיל שנה יתכן הבחלט שתינוק טרם החל לדבר. רופא ילדים החליט שיש לבצע בדיקת שמיעה ויש לבצע. חולן הזמן לרכישת שפה מוגבל ויש לבצע את הבדיקה בהקדם האפשרי. נסי למצוא מקומות בהם ניתן לבצע את הבדיקה יותר מוקדם, לדעתי חודשיים הם זמן רב אצל תינוק בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן