ויצו 6 חיפה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

12/10/2015 | 13:47 | מאת: דני גולדפדר

שלום פרופ' לונץ אני בן 65 , סובל מרעשים וצפצופים בראש ביום ובליל, נאמר לי שזה כנראה מחוליות הצואר וזה מעייף אותי מאד תודה דני

שלום לפי מה שאתה מתאר ניראה שיש לך גם ליקוי שמיעה. במידה ולא עשית בדיקת שמיעה עליך לעשות ואם תמצא ירידת שמיעה , שיקומה יקל על הטינטון באופן משמעותי לפחות כאשר את המשתמש במכשירי השמיעה. בלילה זו אכןן בעיה - בשלב ראון נסה לשים מוזיקה בחדר השינה כדי שתמסך קצת את הרעש הפנימי שאת השומע בברכה פרופ לונץ בברכה פרפו לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן