בעיית שמיעה באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

13/03/2013 | 11:50 | מאת: ניר

שלום, מגיל 14 אובחנתי עם בעיית שמיעה באוזן שמאל ,רק כאשר אני מכניס אצבע ומנענע את פנים האוזן אני שומע רחש , אך אני היום כמעט ולא שומע שם כלום , העצב עוד חי שם , מכשיר שמיעה אני לא רוצה, אין סיבה קונקרטית לירידה בשמיעה, עשיתי בדיקות CT ולא עלה שיש איזשהו משהו שמפריע לתעלת האוזן , האם יש עוד משהו שניתן לעשות ? באוזן ימין אני שומע מעולה תודה ניר

שלום ניר קרוב לודאי שהבעיה שלך כן ניתנת לטיפול. יש כמובן צורך בבדיקת שמיעה עדכנית ובדיסק של הסיטי שעשית. ברור שיש מקרים בהם לא ניתן לעזור אולם יתכן מאד שבמקרה שלך כן ישנה אופציה כירורגית או אופציה טכנולוגית טכנולוגית שתהייה מקובלת עליך מבחינה קוסמטית בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן