הסבר לצילום אף

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

06/10/2015 | 10:18 | מאת: טל

שלום וברכה ילדה בת שבע עשתה צילום נזופרינקס יש לי תור רק עוד שבוע לרופא אשמח לקבל הסבר על התוצאות שקיבלתי "הודגם עיבוי ברקמה הרכה בגג הנאזופארינקס . עמודת האויר בנאזופארינקס מוצרת במידה קלה . מתאים להיפרטרופיה של האדנואידים . בהיפופארינקס מודגמים שקדים מוגדלים " תודה טל

שלום פיענוח של צילום נזופרויגס וכל צילום צריך להעשות הכפוף לסיפור המחלה ולבדיקה גופנית. אין מנוס מלחכות לפגישה עם הרופא המטפל. במידה וילדה יש קושי רב בנשימה והפסקות נשימה בשינה, תכופות, עליך להקדים את התור בברכה פרפו לונץ בברכה

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן