שיטה באוזן לאחר ניקוי אצל רופא

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

29/09/2015 | 20:43 | מאת: יעל

עשיתי ניקוי שעווה באוזניים אצל רופא אף אוזן גרון, לאחר הניקוי הרגשתי כאבים ותחושה לא נוחה באוזן, פניתי לרופאת משפחה והיא אמרה לי שבעקבות הניקוי נוצרו שריטות בתעלת האוזן ונתנה לי טיפות אוטומיצין למשך 10 ימים , הכאבים פחתו אך זה עדיין לא עבר לגמרי, לאחר מכן פניתי לביקורת נוספת אצל רופא אף אוזן גרון שגם אבחן שיש שריטה ונתן לי טיפות דזורן למשך 7 ימים , סיימתי את ימי הטיפול אך אני עדיין מרגישה שזה לא עבר לגמרי.. אני עדיין מרגישה תחושה של גירוי באוזן , תחושה לא נוחה אך מבחינת כאבים אים כ"כ כאבים , רציתי לשאול את חוות דעתך בנושא, כמה זמן אמור לקחת לשריטה באוזן לעבור, אני כבר חודש ושבוע לאחר הניקוי וזה עדיין לא עבר לגמרי, מה עליי לעשות? תודה מראש

שלום אכן לאחר חודש הכל היה אמור לעבור. ישלפנות שוב לרופא אאג לבדיקה בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן